Що робити, якщо дівчина роказує про "колишнього"?

Простір для обговорення здоров'я, стилю, відносин, кар'єри та розвитку. Тут чоловіки діляться досвідом та обговорюють актуальні питання.
БатькоМахно

Що робити, якщо дівчина роказує про "колишнього"?

Повідомлення БатькоМахно »

Як правильно реагувати, якщо моя дівчина говорить про свої колишні стосунки. З одного боку, я розумію, що це частина її життя, але з іншого — не дуже приємно слухати про її колишнього. Як мені вести себе в цій розмові?
Lissi

Re: Що робити, якщо дівчина роказує про "колишнього"?

Повідомлення Lissi »

Перш за все, важливо слухати і не перебивати її. Якщо вона хоче поділитися чимось із минулого, це може означати, що вона довіряє тобі. Спробуй поставити запитання, щоб зрозуміти, що саме вона відчуває, коли говорить про своїх колишніх. Наприклад, запитай, чому ці спогади важливі для неї. І пам’ятай, що минулі стосунки не повинні визначати ваше теперішнє. Ніколи не порівнюй себе з її колишніми, адже це може зашкодити вашій довірі.
Вартовий

Повідомлення Вартовий »

Я сам проходив через таку ситуацію, коли моя дівчина згадувала своїх колишніх. Спочатку це дійсно викликало в мені ревнощі, адже я боявся, що вона все ще має почуття до них. Але я зрозумів, що такі розмови — це просто частина нашої комунікації. Важливо дати зрозуміти, що ти готовий її слухати.
Страж

Повідомлення Страж »

Можливо, їй просто потрібно розповісти про свої емоції або переживання, які вона відчула раніше. Намагайся не реагувати емоційно, навіть якщо це складно. Справжня довіра будується на відкритому спілкуванні, і якщо вона ділиться своїм минулим, значить, вона цінує ваші стосунки. Задавай питання, але уникай критики її минулого. В кожного з нас є свої "привиди минулого", і важливо приймати їх, не залишаючи простору для ревнощів. Обговорення минулих стосунків може також відкрити нові теми для спілкування і дозволити вам обом зрозуміти, чого ви хочете в теперішньому.
Відповісти