Порадьте хорошого гінеколога
Порадьте хорошого гінеколога
Дівчата, привіт! Порадьте хорошого гінеколога, будь ласка. Знаю, що не так просто знайти спеціаліста, якому можна довіритися. Мені потрібен уважний і досвідчений лікар, який не просто призначає ліки, а дійсно слухає і розбирається в питанні.
Re: Порадьте хорошого гінеколога
Я можу порадити сходити до приватного медичного центру IMED . Це на Таращанській, 2. Так, це трохи дорожче, але якість обслуговування зазвичай значно краща. Я, наприклад, знайшла свого лікаря саме там, і жодного разу не пошкодувала. Це ж здоров'я, краще витратити більше, але отримати професійний підхід.
А я нещодавно була у лікаря Тарасенко Тетяни Мирославівни. Мені сподобалася. Уважна така, делікатна. Усе розказала, пояснила. Я ж не лікар, у багатьох тонкощах не дуже розбираюся. А вона так доступно пояснює. Думаю, буду до неї ходити.
Моя дружина вже декілька років ходжу у жіночу консультацію на Ярослава Мудрого, 44. Лікарі хороші. Можна вибрати будь якого. Вона, наприклад, на профогляди ходить до Кормішиної Юлії Вікторівні. Хороший спеціаліст, уважна, приємна у спілкуванні. Приймала у сьомому кабінеті у жіночій консультації.
Як потрапити до лікаря? Навіть не треба направлення від сімейного лікаря. Тільки треба подзвонити та записатися.
Як потрапити до лікаря? Навіть не треба направлення від сімейного лікаря. Тільки треба подзвонити та записатися.