Уролог лікую тільки чоловіків, або й жінок?

Теми про здоровий спосіб життя, фітнес, дієти, косметику та догляд за собою.
Аннушка

Уролог лікую тільки чоловіків, або й жінок?

Повідомлення Аннушка »

У мене от питання трохи делікатне. Я завжди думала, що уролог – це лікар, який займається виключно чоловічими проблемами. Але ось нещодавно почула, що до нього й жінки звертаються, коли є якісь питання з сечовидільною системою. Розкажіть, що лікує уролог. Й порадьте хорошого лікаря, бо в мене є неякі проблеми.
Страж

Re: Уролог лікую тільки чоловіків, або й жінок?

Повідомлення Страж »

Уролог дійсно лікує не тільки чоловіків, а й жінок. Він спеціалізується на захворюваннях нирок, сечового міхура, уретри, може допомогти з циститом, пієлонефритом та іншими подібними проблемами. Для жінок уролог важливий не менше, бо багато захворювань сечової системи зустрічаються в обох статей. Тож якщо є якісь симптоми, варто звертатися до уролога, бо це його профіль.
Вартовий

Повідомлення Вартовий »

Виходить, що і з болем, і з частими походами до туалету — це саме до уролога? А якщо щось серйозніше, наприклад, камені в нирках, то теж можна звертатися до уролога, чи тут вже потрібно шукати іншого спеціаліста?
БатькоМахно

Повідомлення БатькоМахно »

Так, якщо потрібен хороший уролог у Білій Церкві, можу порадити звернутися до клініки “ОН Клінік”. Там приймає уролог Тичук В'ячеслав Петрович, дуже хороший спеціаліст. Він допомагає як чоловікам, так і жінкам, займається лікуванням таких захворювань, як цистит, пієлонефрит, камені в нирках, проблеми із сечовим міхуром тощо. До речі, можна записатися на прийом або консультацію онлайн. Це зручно, якщо є потреба попередньо обговорити симптоми або зрозуміти, які аналізи варто здати.
Відповісти