Вибір жіночої вишитої футболки

Вільне спілкування на будь-які теми, обговорення того, що не входить до інших розділів.
holepe

Вибір жіночої вишитої футболки

Повідомлення holepe »

Планую зробити приємний подарунок дружині — вона давно хотіла щось в етностилі, тож подумав про вишиту жіночу футболку. Але з таким розмаїттям зараз складно вибрати щось справді вартісне. Не хочу брати абищо — важливо, щоб це була річ хорошої якості, з натуральної тканини, бо вона не носить синтетику. Крім того, хочеться, щоб вишивка виглядала сучасно, а не як частина сценічного костюма. Можливо, хтось стикався з подібним вибором? Поділіться досвідом — де дивитися, на що звертати увагу?
Вартовий

Re: Вибір жіночої вишитої футболки

Повідомлення Вартовий »

Особисто я вже давно мріяла про вишиту футболку, і коли нарешті зважилася купити, то зрозуміла, що це був один із найкращих моїх виборів. Вона справді універсальна — підходить і для прогулянок, і для зустрічей, навіть вдягала її на роботу під жакет. Найприємніше — це як вона сидить: ніде не тисне, м’яка тканина приємно облягає тіло. А вишивка виглядає не просто як прикраса, а як справжній витвір мистецтва. Після прання не втрачає кольору, і форма лишається така ж, як була.
БатькоМахно

Повідомлення БатькоМахно »

Мені завжди подобався одяг з елементами української символіки, але класичні вишиванки не завжди зручні для щоденного носіння. А ось вишита футболка — ідеальний варіант. Поєднує сучасний крій і традиційні візерунки. Обрала з ніжною вишивкою, що не виглядає надто яскраво, але все одно притягує погляд. Важливо, що тканина не витягується, бо часто одяг після прання втрачає вигляд. У цьому випадку — все чудово. І головне — почуваєшся в ній особливою.
Страж

Повідомлення Страж »

Дуже задоволена покупкою жіночої вишитої футболки — нарешті вдалося знайти щось, що повністю відповідає моїм очікуванням. Матеріал — натуральний, легкий, приємний до тіла, навіть у спеку в ній комфортно. Вишивка виконана дуже якісно, з любов’ю до деталей, кольори гармонійні, не надто кричущі. Купувала жіночу вишиту футболку https://kram.kr.ua/zinki/futbolki/ тут.
Що мене приємно здивувало — розмір повністю відповідає заявленому, нічого не потрібно було перешивати. Ношу із задоволенням і отримую багато компліментів. Вважаю, що це одна з тих речей, які мають бути в гардеробі кожної жінки. Це поєднання стилю, ідентичності та зручності.
Зображення
Відповісти