Ремонт рульових рейок у дніпрі
Ремонт рульових рейок у дніпрі
Народ, хто шарить у ремонті рульових рейок? Машина стала погано керуватися, кермо люфтить, а на поворотах чути якісь скрипи. Чесно кажучи, я взагалі не в темі, що з тим робити. Куди краще звернутися в Дніпрі? Хочеться, щоб зробили якісно і не розвели на гроші, бо вже одного разу влип на "майстрів".
Re: Ремонт рульових рейок у дніпрі
Та це капець! У мене таке було минулого року – кермо взагалі ледве крутив. Спочатку думав, що це гідравліка, а потім на СТО сказали, що рейка полетіла. Взявся робити в одного "спеца" – ціна копійчана, а результат такий, що через місяць усе знову посипалось. Зараз шкодую, що не відразу поїхав до нормального сервісу.
- БатькоМахно
Я теж проходив через це. Рейка – то така штука, яку краще відразу робити в перевіреному місці. Бо якщо зекономиш, потім переплатиш удвічі. У мене так було – заощадив, а через пів року все знову тріщати почало. Краще одразу шукати тих, хто реально розуміється на таких речах, а не економити на важливих вузлах.
Якщо шукаєш, де зробити ремонт рульових рейок у Дніпрі https://premium-avto.com/remont-rulyovogo-upravlinnya-avto-dnipro/ , можу порадити Premium Avto. Вони спеціалізуються на таких роботах і реально знають свою справу. Робив у них рейку десь пів року тому – все чітко. Спочатку діагностика, потім детальний звіт, що саме треба міняти. Жодних "давай ще це поміняємо", тільки те, що реально необхідно. І що важливо – після ремонту дали гарантію. Це особливо круто, бо якщо щось піде не так, можна повернутися й вони все поправлять. А ще роблять все швидко, без оцих "приїдь завтра", а потім ще тиждень чекай. Раджу звернутися, не пошкодуєш.