Хто звертався до сервісів по ремонту Рено в Києві і був задоволений?

Вільне спілкування на будь-які теми, обговорення того, що не входить до інших розділів.
holepe

Хто звертався до сервісів по ремонту Рено в Києві і був задоволений?

Повідомлення holepe »

Хто звертався до сервісів по ремонту Рено в Києві і був задоволений? Не можу знайти хорошу майстерню. Може хтось може порадити, де можна довірити своє авто? Щоб ремонт був якісним і не дуже дорогим, важливо, щоб майстри мали досвід саме з цією маркою.
Вартовий

Re: Хто звертався до сервісів по ремонту Рено в Києві і був задоволений?

Повідомлення Вартовий »

За містом ремонтував. Замінили кілька датчиків, перевірили електросистему і все налаштували. Дуже вражений якістю роботи та сервісу, персонал виявився дуже уважним, усі деталі пояснили, навіть дали гарантію на ремонт.
БатькоМахно

Повідомлення БатькоМахно »

Як називається автосервіс? Наскільки швидко вони виконують ремонт? Мені, наприклад, важливо, щоб авто забрали в один день і повернули на наступний. Які в тебе були терміни на ремонт?
Страж

Повідомлення Страж »

Щодо сто в Києві https://oiler.pro/ua-ua/sto/sto-dlya-renault/ які спецалізуються на ремонті рено їх достатньо, але я звертався в Oiler востаннє. Щодо швидкості ремонту — вони працюють досить швидко, але завжди роблять усе на совість.
У моєму випадку забрали машину вранці, а до обіду вже повернули, все було готово. Вони намагаються працювати так, щоб клієнт не чекав занадто довго, але не жертвують якістю. Якщо роботи складніші, то можуть зайняти трохи більше часу, але все завжди за попередньою домовленістю, і тебе завчасно інформують.
Зображення
Відповісти