Цікава культурна программа для друга
Цікава культурна программа для друга
До мене приїжджає друг. Буде у мене декілька днів гостювати. Хочу йому, так би мовити, організувати цікаву культурну программу. Він дуже любить групу Антитіла. У нього навіть на звонки у телефоні його пісня стоїть. Може у нас будуть Антитіла виступати? Не підкажете?
Re: Цікава культурна программа для друга
Здається, вони зараз якраз їздять з концертами, бачив афіші десь на вихідні. Може, у них і в Києві буде виступ, або десь недалеко? Ще можна глянути їхні соцмережі чи офіційний сайт, вони зазвичай там розміщують актуальну інформацію по концертам.
- БатькоМахно
Я б теж порадив спочатку перевірити офіційну сторінку Антитіл, вони там часто оновлюють інформацію. Але ще можеш звернути увагу на афіші по місту — іноді великі тури анонсують саме через афіші. І якщо вдасться зловити квитки, бери одразу, бо на популярні концерти швидко все розкуповують.
Хочу сказати, що твоєму другу реально пощастило! Антитіла зараз проводять великий тур по Україні. І будуть виступати у Білій Церкві, в ПК «Росава». Концерт запланований на 9 листопада 2024 року о 19:00. Квитки коштують від 450 до 950 гривень, і ще є навіть трохи в продажу. Думаю, якщо поспішиш, то встигнеш придбати! Це буде справді класний подарунок для фаната!
Ось дивись:

Ось дивись: