Порадьте хорошого гінеколога

Теми про здоровий спосіб життя, фітнес, дієти, косметику та догляд за собою.
Аннушка

Порадьте хорошого гінеколога

Повідомлення Аннушка »

Дівчата, привіт! Порадьте хорошого гінеколога, будь ласка. Знаю, що не так просто знайти спеціаліста, якому можна довіритися. Мені потрібен уважний і досвідчений лікар, який не просто призначає ліки, а дійсно слухає і розбирається в питанні.
Lissi

Re: Порадьте хорошого гінеколога

Повідомлення Lissi »

Я можу порадити сходити до приватного медичного центру IMED . Це на Таращанській, 2. Так, це трохи дорожче, але якість обслуговування зазвичай значно краща. Я, наприклад, знайшла свого лікаря саме там, і жодного разу не пошкодувала. Це ж здоров'я, краще витратити більше, але отримати професійний підхід.
holepe

Повідомлення holepe »

А я нещодавно була у лікаря Тарасенко Тетяни Мирославівни. Мені сподобалася. Уважна така, делікатна. Усе розказала, пояснила. Я ж не лікар, у багатьох тонкощах не дуже розбираюся. А вона так доступно пояснює. Думаю, буду до неї ходити.
Страж

Повідомлення Страж »

Моя дружина вже декілька років ходжу у жіночу консультацію на Ярослава Мудрого, 44. Лікарі хороші. Можна вибрати будь якого. Вона, наприклад, на профогляди ходить до Кормішиної Юлії Вікторівні. Хороший спеціаліст, уважна, приємна у спілкуванні. Приймала у сьомому кабінеті у жіночій консультації.
Як потрапити до лікаря? Навіть не треба направлення від сімейного лікаря. Тільки треба подзвонити та записатися.
Відповісти