Порадьте магазин, де можна купити гарню сукню

Пишіть свої відгуки про магазини міста
Lissi

Порадьте магазин, де можна купити гарню сукню

Повідомлення Lissi »

У мене найближчим часом весілля подруги, і я хочу купити гарну сукню для цього свята. Але от біда — не знаю, де можна знайти хороший магазин з гарними сукнями. Чи могли б ви порадити якісь конкретні місця? Можливо, у вас є улюблені магазини, де ви вже купували щось подібне? Я шукаю щось стильне, але й зручне, адже на весіллі доведеться багато рухатися.
Аннушка

Re: Порадьте магазин, де можна купити гарню сукню

Повідомлення Аннушка »

Один із моїх улюблених магазинів — це "Bellissimo"", там завжди є великий вибір і стильні моделі. Працюють дуже приємні консультанти, вони допоможуть підібрати саме те, що вам підійде. Я сама нещодавно купувала там плаття для свята і залишилася задоволена.
Lissi

Повідомлення Lissi »

Дякую, я вже була у цьому магазині. Але хочу ще що-небудь подивитися. У мене фігура трохи нестандартна, тому важко вибрати одяг, щоб сидів так, як хотілося.
holepe

Повідомлення holepe »

Я недавно купила собі дуже гарну, прям офігенну сукню у "VioLetta" . Він знаходиться на Ярослава Мудрого. До речі, ціна була нормальна. Що мені подобається, що речі там справды якісні. Й дівчата-продавці хороші - уважні, допомагали вибрати таку сукню, щоб справді гарно сиділа, а не аби продати...
Відповісти