Куди можна піти у Білій Церкві?

Обговорення подорожей, туристичних маршрутів, активного відпочинку та цікавих місць.
Lissi

Куди можна піти у Білій Церкві?

Повідомлення Lissi »

Доброго дня. У мене таке питання. До мене приїжджають гості з іншого міста. Хочу іх повести куди небуть. Порадьте, куди у нас можна піти... Щось, крім дендропарк «Олександрія» нічого не можу придумати. До речі, як він працює? І куди ще можна у нас піти?
holepe

Re: Куди можна піти у Білій Церкві?

Повідомлення holepe »

Привіт! «Олександрія» справді чудове місце, але погоджуюсь, можна ще щось знайти. Наприклад, зводи друзів до Костелу Святого Іоанна Хрестителя – гарне місце з атмосферою. Ще один варіант – музей бойової слави, якраз цікава локація для любителів історії. І кафе поруч класні є, можна там заодно посидіти.
Аннушка

Повідомлення Аннушка »

Я б на твоєму місці спланувала прогулянку містом: почни з «Олександрії», але не обмежуйся тільки парком! По-перше, біля самого входу є прекрасне озеро, там часто можна побачити лебедів, а інколи і просто помилуватися природою. Після цього завітайте на Торгову площу. Там влаштовують ярмарки, цікаві для гостей. Увечері ж можна піти до театру ім. Саксаганського, у них часто проходять цікаві вистави. Погугли їхній розклад, буде чим вразити гостей!
БатькоМахно

Повідомлення БатькоМахно »

Потім можна відвідати Будинок органної музики, там часто бувають концерти, які сподобаються навіть тим, хто не є фанатом класичної музики. Згодом рушайте до Костелу Святого Іоанна Хрестителя, щоб помилуватися його архітектурою. Ну а завершити день рекомендую в одному з кафе на Торговій площі або в ресторані біля річки, де можна насолодитися вечірньою атмосферою нашого міста.
Відповісти