Яку хімію краще використовувати для басейну?
Яку хімію краще використовувати для басейну?
Доброго дня всім! Нещодавно облаштував басейн, але ще не вирішив, яку хімію краще використовувати для догляду за водою. Де краще купувати такі засоби? Цікавить і якість, і вартість. Можливо, у когось є хороший досвід із перевіреними брендами?
Re: Яку хімію краще використовувати для басейну?
Я почав з універсальних засобів для очищення води, але швидко зрозумів, що цього недостатньо. Для підтримки чистоти важливо поєднувати кілька типів хімії – альгіцид, хлор і стабілізатори. Пробував кілька різних марок, поки не підібрав те, що підходить для нашого клімату і режиму використання басейну.
Я початківець у догляді за басейном, тому спочатку шукав прості у використанні засоби. Виявилося, що навіть базова хімія може давати гарний результат, якщо дотримуватися інструкцій і регулярно проводити очищення. Рекомендую звертати увагу на комплекти, які пропонують усе необхідне для початківців.
У мене комерційний басейн, і якість води – це репутація. До того, як я звернувся в магазин AquaDoctor https://aquadoctor.ua/ua/ я працював із різними постачальниками, але завжди були нюанси: то запах хімії, то вода каламутна, то клієнти скаржаться на подразнення.holepe писав: ↑Пон грудня 23, 2024 5:09 pm Я початківець у догляді за басейном, тому спочатку шукав прості у використанні засоби. Виявилося, що навіть базова хімія може давати гарний результат, якщо дотримуватися інструкцій і регулярно проводити очищення. Рекомендую звертати увагу на комплекти, які пропонують усе необхідне для початківців.
Коли я почав співпрацювати з ними все змінилося. Засоби дуже ефективні, і головне – безпека клієнтів. Мені подобається, що тут можна знайти все необхідне, а менеджери завжди допомагають підібрати оптимальний варіант. Якщо у вас бізнес, навіть не думайте, беріть тут – будете задоволені, як і я.