Вибір рідини для pod систем

Вільне спілкування на будь-які теми, обговорення того, що не входить до інших розділів.
Страж

Вибір рідини для pod систем

Повідомлення Страж »

Вже довгий час користуюсь pod системою, але досі не можу знайти рідину, яка б повністю відповідала моїм вподобанням. Пробував як солеві, так і звичайні рідини з різною концентрацією нікотину. Одні дуже швидко приїдаються, інші — занадто міцні або, навпаки, слабкі. Зі смаками теж не все просто: фруктові часом надто хімозні, а десертні — занадто нудкі. Хотілося б знайти щось універсальне, не надто солодке, але й не зовсім нейтральне.
holepe

Re: Вибір рідини для pod систем

Повідомлення holepe »

Маю подібний досвід, і теж довго шукав "свою" рідину. На мій погляд, найкраще проявили себе рідини зі співвідношенням VG/PG 50/50 — вони добре підходять для pod систем і не вбивають койли так швидко. Зі смаків зараз подобаються ментолові з легкими фруктовими нотками, вони не набридливі. Щодо нікотину — 20 мг солі для мене оптимально. Рекомендую спробувати лінійку від Salt Switch або що-небудь від бренду Ripe Vapes — якість стабільна.
Вартовий

Повідомлення Вартовий »

Цілком підтримую щодо співвідношення VG/PG і нікотинової солі. Але особисто мені Salt Switch здались трохи приторними, особливо після кількох затяжок. Натомість круто зайшли смаки від Dinner Lady — в них і солодкість у міру, і післясмак приємний. А ще важливо перевіряти сертифікацію рідини, бо іноді навіть зовні гарна упаковка не гарантує якості.
БатькоМахно

Повідомлення БатькоМахно »

Страж писав: Нед травня 25, 2025 1:23 pm Вже довгий час користуюсь pod системою, але досі не можу знайти рідину, яка б повністю відповідала моїм вподобанням. Пробував як солеві, так і звичайні рідини з різною концентрацією нікотину. Одні дуже швидко приїдаються, інші — занадто міцні або, навпаки, слабкі. Зі смаками теж не все просто: фруктові часом надто хімозні, а десертні — занадто нудкі. Хотілося б знайти щось універсальне, не надто солодке, але й не зовсім нейтральне.
У тебе дуже правильний підхід — звертати увагу не тільки на смак, але й на вплив на койли, бо це справді впливає на досвід паріння. Щодо де купувати — можу порадити онлайн вейп шоп Bambuk, там завжди великий вибір, часто бувають знижки, і можна відсортувати рідини для pod систем https://bambuk.org/liquid-pod/ за складом, смаком чи виробником. Особливо зручно, коли шукаєш щось конкретне і не хочеш витрачати час на марні експерименти. Також у них є відгуки під кожним товаром, що дуже допомагає зорієнтуватись. Якщо шукаєш універсальність і баланс — раджу звернути увагу на мікси ягід з ментолом або цитрусом. Вони досить легкі, але мають характер.
Зображення
Відповісти