Де можна придбати надійне взуття для роботи на будівництві?

Вільне спілкування на будь-які теми, обговорення того, що не входить до інших розділів.
Страж

Де можна придбати надійне взуття для роботи на будівництві?

Повідомлення Страж »

Я зараз шукаю варіанти, де можна придбати надійне взуття для роботи на будівництві. У нас на об'єкті постійно вимагають, щоб була дотримана техніка безпеки, і звичайні черевики вже не підходять. Можливо, хтось знає, де знайти спецвзуття, яке витримує важкі умови і при цьому не коштує захмарних грошей?
holepe

Re: Де можна придбати надійне взуття для роботи на будівництві?

Повідомлення holepe »

Я недавно теж шукав взуття для роботи, і виявилося, що є купа різних варіантів, але не всі однаково хороші. Головне — звертати увагу на якість матеріалів і те, чи є сертифікати. Бо я раз купив дешеве, то воно за місяць розвалилося. Якщо знайду контакт магазину, що мені радили, напишу тут.
БатькоМахно

Повідомлення БатькоМахно »

А мені завжди простіше через інтернет замовити. Зараз багато сайтів пропонують спецвзуття з гарантією. Головне, щоб там можна було подивитися реальні відгуки покупців. Бо в магазині буває, що продавці говорять одне, а потім носиш і розумієш, що якість зовсім не та. Може, хтось має перевірені магазини онлайн?
Вартовий

Повідомлення Вартовий »

Хто з чим не стикався, той не зрозуміє, як важко знайти якісне робоче взуття. А мені ось нещодавно прийшлося шукати спеціальне взуття для усіє бригади. І скажу, що справа ця не із легких.
Добре, що мені порадили магазин ЗІЗПРОМ. Бо вони саме на цьому і спеціалізуються. Тому там без проблем можна замовити якісне чоловіче спецвзуття для будь-яких професійних завдань.
Ми там замовляли сигнальні жилети для дорожных робітників. Непогана якість, витримують прання, не втрачаючи при цьому своїх властивостей.

Зображення
Відповісти